I ett hus vid skogens slut


Första gången jag såg Helenas fantastiska hus var på ett av Broderikaféets torsdagsmöten. Jag blev så imponerad! Så vackert. Så innovativt. Jag fick en konstig slags ”hemlängtan” när jag tittade på den lilla broderade ladan med det gröna grästaket.

Förutom att det var oerhört roligt att brodera detta lilla hus så är det extra kittlande att skapa någonting tredimensionellt – tekniken kan vara så mycket mer än broderade dukar. Känner du dig sugen på ett eget hus? Skynda över till Brodera Mera och du kan bli stolt ägare till en alldeles egen lada!

Bookmark the permalink.

2 Responses to I ett hus vid skogens slut

 1. Helena says:

  Hur kunde jag missa den här trevliga bloggposten. Får väl ursäkta mig med att det var rätt körigt i februari.
  Kram på dig
  Helena

  • Elisabet says:

   Du missade inte! Jag tror att du fick korten skickade till dig när det sig begav och du får fullt jobb om du ska hålla reda på alla dina hus som sys! Kram och tack för att du tittade in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *