Moderna ordspråk

De broderade tavlor som en gång i tiden hängde över var och varannan kökssoffa har aldrig tilltalat mig. De religiösa ordspråken passar mig helt enkelt inte även om broderiet ändå kan vara vackert. Men om citaten kommer från en av mina favoritserier, den brittiska BBC-produktionen ”The thick of it”, ja, då blir det något helt annat! Citaten nedan kommer från Peter Capaldis karaktär Malcolm Tucker och säger det mesta om denne politiske ”spin doctor”.
Tucker’s Law. Självklart är broderiet gjort på en kökshandduk (tea towel).

Ett annat uttryck från citatmaskinen Malcolm Tucker. Broderiet är gjort i korsstygn på en kökshandduk. För att få exakt lika stora stygn så har jag använt en vattenlöslig korsstygnsväv medan jag sydde.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *